Home Producten Actie Webwinkel Contact
Online winkelen Wachtwoord kwijt Aanvraag code Bestel nu Disclaimer Privacy policy Voorwaarden Home Producten Actie Webwinkel Contact Bedrijfsprofiel Geschiedenis Vacature Adverteren Drukwerk nodig Nieuws Datasheets
Certificering Inschrijven nieuwsbrief .ACTIE:  DUUX luchtreinigers

Ga voor een gezond binnenklimaat


Pollen, fijnstof, gassen en kookgeuren. We ademen 20.000 keer per dag en spenderen 90% van onze tijd binnenshuis, waar de lucht tot 5x vervuilder is dan buiten.


Opgelucht binnenshuis ademhalen

De apparaten reinigen de binnenlucht door het aanzuigen van onzichtbare deeltjes (stof, virussen, allergenen, vieze geurtjes en verontreinigde stoffen).


De nieuwste luchtreinigers van DUUX neutraliseren onaangename geuren in uw praktijk en/of laboratorium en beschermen uzelf, uw collega’s en patiënten tegen eventuele bacteriën en virussen.

Keuze uit 4 type luchtreinigers

 Schone lucht is van levensbelang!.


Zoals bij alle producten van DUUX geldt… indrukwekkende prestaties… dit geldt ook zeker voor de luchtreinigers, hieronder een korte omschrijving van de DUUX Tube


De reden dat de Tube zo efficiënt is: hij verwijdert 99,97% van alle zwevende stofdeeltjes en vervuiling. Bovendien kun je de efficiëntie vergroten door de ingebouwde ionisator te activeren die negatieve ionen verspreidt om zelfs de kleinste stofdeeltjes op te vangen.

Dankzij de PM2.5-sensor schakelt Tube in als de luchtkwaliteit slecht is. Het apparaat heeft drie snelheden en een timer van 1 tot 8 uur, waarmee je kan instellen wanneer hij zich automatisch uitschakelt. De ionisator kan apart worden bediend en de levensduur-indicator van het filter geeft aan wanneer het filter moet worden vervangen.

Specificatie DUUX Tube:

Capaciteit van 550m³ per uur CADR (Clean Air Delivery Rate), geschikt voor ruimtes tot 75m², drielaagse filterbescherming, inclusief voorfilter, HEPA H13-filter en actief koolstoffilter. Daarnaast past hij automatisch de luchtsnelheid aan de luchtkwaliteit aan die door de PM2.5-lasersensor wordt gemeten. De krachtige borstelloze DC-motor is bovendien muisstil.

Download de Duux app Blijf altijd en overal op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis en bedien deze met de Duux Smart App.

Beschikbaar voor iOS en Android.


Wacht niet te lang met bestellen… OP=OP

Kortingscode geldig t/m 30 juni 2022

Indien u van ons een persoonlijke ‘kortingscode’ heeft ontvangen kunt u direct zelf een luchtreiniger van DUUX bestellen.

Klik op de bovenstaande button  Direct bestellen… , u wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel van DUUX waar u een luchtreiniger kunt bestellen. U dient uw bestelling dus op de webwinkel van DUUX verder af te handelen.


Mocht u problemen ondervinden met het plaatsen van uw order, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten (tel.nr: 0495-651214).


 Mocht de bovenstaande weblink niet werken, kopieer en plak de navolgende weblink in de browser:


https://duux.com/dentalsil/

U kunt hier direct uw bestelling afronden.

Vergeet niet uw kortingscode in te vullen om direct te profiteren van uw voordeel.