Home Producten Actie Webwinkel Contact
Online winkelen Wachtwoord kwijt Aanvraag code Bestel nu Disclaimer Privacy policy Voorwaarden Home Producten Actie Webwinkel Contact Bedrijfsprofiel Geschiedenis Vacature Adverteren Drukwerk nodig Nieuws Datasheets
Certificering Inschrijven nieuwsbrief ACTIE: EPSON ECOTANK PRINTERS
Ecotank ET-2820 EcoTank ET-4850 Just fill and chill Usain Bolt

Indien u van ons een persoonlijke ‘kortingscode’ heeft ontvangen kunt u direct zelf de Ecotank inktjet printer van EPSON bestellen.

Klik op de bovenstaande button  Direct bestellen… , u wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel van EPSON waar u de Ecotank printer kunt bestellen. U dient uw bestelling dus op de webwinkel van EPSON verder af te handelen.


Mocht u problemen ondervinden met het plaatsen van uw order, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten (tel.nr: 0495-651214).


 Mocht de bovenstaande weblink niet werken, kopieer en plak de navolgende weblink in de browser:

Type: ET-4850

https://www.epson.nl/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-et-4850

Type: ET-2820

https://www.epson.nl/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-et-2820

U kunt hier direct uw bestelling afronden.

Vergeet niet uw kortingscode in te vullen om direct te profiteren van uw voordeel !

Wacht niet te lang met bestellen… OP=OP

ECOTANK ET-4850

Profiteer met deze multifunctionele inkjetprinter met fax en ADF van afdrukken van zakelijke kwaliteit op hoge snelheid en tegen lage kosten, perfect voor op de werkvloer of gewoon voor thuis. Bespaar tot 90% op de afdrukkosten daar geen dure cartridges meer vervangen hoeven te worden maar eenvoudig met de voordelig geprijsde inktflesjes de geïntegreerde inkttanks bijvullen… en dat zonder te knoeien!

De flesjes hebben een speciale sluiting waardoor ze alleen op de juiste kleur kunnen worden gebruikt. Met één set inktflessen kunnen tot 7500 pagina’s in zwart-wit en 6000 in kleur worden afgedrukt. Dat komt overeen met 72 cartridges aan inkt!

Geen cartridgeafval meer!

 Boordevol functies.

Met een kleurentouchscreen van 6,1 cm, de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig printen, een documentinvoer voor 30 pagina’s, fax, een papierlade voor 250 vellen aan de voorkant en printsnelheden tot 15,5 pagina’s per minuut, kunt u veel verschillende taken makkelijk en snel uitvoeren.

Dankzij het compacte design en volledige Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- en Ethernetconnectiviteit kunt u deze printer eenvoudig in uw bestaande thuis- of kantoorsituatie instellen en vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops printen. Bovendien heeft de Epson een Smart Panel-app

Met deze app kunt u uw printer bedienen vanaf uw smart device. U kunt er documenten en foto’s mee afdrukken, kopiëren en scannen, de printer ermee instellen en beheren en er problemen met de printer mee oplossen, allemaal vanaf uw telefoon of tablet.

Kortingscode geldig t/m 31 januari 2022

Unieke Heat-Free Technology van Epson

De Heat-Free biedt hogere betrouwbaarheid,

minder uitvaltijd en lagere mileubelasting.

Sneller printer, minder stroomverbruik!

Meer info… Check de website van Epson.

https://www.epson.nl/heat-free-technology