Home Producten Actie Webwinkel Contact
Online winkelen Wachtwoord kwijt Aanvraag code Bestel nu Disclaimer Privacy policy Voorwaarden Home Producten Actie Webwinkel Contact Bedrijfsprofiel Geschiedenis Vacature Adverteren Drukwerk nodig Nieuws Datasheets
Certificering Inschrijven nieuwsbrief ACTIE: SAMSUNG Cinematic Q-series soundbar HW-Q700B

Wacht niet te lang met bestellen… OP=OP

Kortingscode geldig t/m 6 november 2022

Indien u van ons een persoonlijke ‘kortingscode’ heeft ontvangen kunt u direct zelf de Cinematic Q-serie Soundbar van Samsung bestellen.

Klik op de bovenstaande button  Direct bestellen… , u wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel van Samsung waar u de soundbar kunt bestellen. U dient uw bestelling dus op de webwinkel van Samsung verder af te handelen.


Mocht u problemen ondervinden met het plaatsen van uw order, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten (tel.nr: 0495-651214).


 Mocht de bovenstaande weblink niet werken, kopieer en plak de navolgende weblink in de browser:


https://www.samsung.com/nl/audio-devices/soundbar/q700b-cinematic-q-series-soundbar-black-hw-q700b-xn/


U kunt hier direct uw bestelling afronden.

Vergeet niet uw kortingscode in te vullen om direct te profiteren van uw voordeel.

Cinematic Q-series soundbar HW-Q700B

'S Werelds eerste geïntegreerde draadloze Dolby Atmos-verbinding tussen een Samsung Smart TV en een soundbar. De soundbar is voorzien van 5 voor- en surroundkanalen, 1 subwoofer-kanaal, 2 naar boven gerichte kanalen en nieuw toegevoegde zijspeakers. Hierdoor geniet je van een adembenemende geluidservaring. Laat je meeslepen in het verhaal door de complete audio-omgeving met echt 3.1.2-kanaals geluid.


 Built-in voice assistant


Draadloze Dolby Atmos

Dolby Atmos is een geluidsformaat waarbij je niet alleen surroundgeluid rondom je hoort, maar ook geluid dat van bovenaf komt. Dat geeft je filmbeleving een extra boost, bijvoorbeeld als het regent, of als een helikopter boven je hoofd rondvliegt. Ervaar het effect van 3D-geluid met Dolby Atmos-content nu zelfs zonder HDMI-kabel.

Geoptimaliseerd geluid voor jouw woonruimte


 SpaceFit Sound.

De akoestiek van de kamer heeft een enorme impact op degeluidskwaliteit. Zelfs het openen of sluiten van gordijnen kan een hoorbaar effect hebben. De Soundbar meet de akoestiek met behulp van de ingebouwde microfoon en gebruikt die gegevens om alle geluidskanalen te optimaliseren, elke dag opnieuw.

Stream je favoriete muziek: Via Google Chromecast, Spotify Connect of AirPlay 2. Verbind je smartphone met de Soundbar via Wifi of Bluetooth… Ook als je TV uit staat!