Home Producten Actie Webwinkel Contact
Online winkelen Wachtwoord kwijt Aanvraag code Bestel nu Disclaimer Privacy policy Voorwaarden Home Producten Actie Webwinkel Contact Bedrijfsprofiel Geschiedenis Vacature Adverteren Drukwerk nodig Nieuws Datasheets
Certificering Inschrijven nieuwsbrief ACTIE: SILK’N ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL 												-	ToothWave 												-	SonicSmile Deluxe

U kunt geen verkeerde keuze maken, beide borstels zijn van top kwaliteit met een eigen uniek karakter. Maar wacht niet te lang want deze actie geldt t/m 30 november 2020!

Mega korting op aanschaf van de Silk’n elektrische tandenborstel

Silk’n ToothWave wordt aangedreven door een gepatenteerde DentalRF™

Technologie voor professionele resultaten.

Verkleuringen, vlekken en tandsteen hechten zich aan de tanden door sterke moleculaire verbindingen die d.m.v. poetsen NIET kunnen worden verbroken, vaak leidt dit ook tot ontstoken tandvlees. De DentalRF™ technologie in ToothWave is de eerste die de kracht van radio-frequentie-energie (RF) gebruikt in een elektrische tandenborstel waarbij WEL de moleculaire verbinding wordt verbroken.


Silk’n SonicSmile Deluxe

voor schonere, wittere tanden

Met 31.000 vibrerende poetsbewegingen, zorgt Silk’n SonicSmile voor een optimale gebitsreiniging en is ten opzichte van handmatig poetsen effectiever, omdat het perfect reinigt tussen de tanden en langs het tandvlees.

Het verwijdert aanzienlijk meer tandplak, waardoor er minder tandsteen ontstaat. De sonische tanden-borstel zorgt hiermee voor gezonder tandvlees en schonere en wittere tanden. Silk’n SonicSmile Deluxe heeft 5 verschillende programma’s die zorgen voor een grondige gebitsreiniging: White, Clean, Polish, Massage en Study.Het is de 1ste en enige tandenborstel waarvoor klinisch is bewezen dat deze tandsteen, vlekken, verkleuringen vermindert en verwijdert!


33% korting 59% korting

Indien u een persoonlijke ‘kortingscode’ van ons heeft ontvangen kunt u direct zelf de elektrische tandenborstel van Silk’n bestellen, uw korting is MEGA op de officiële verkoopprijs van Silk’n.

Klik op de button  Direct bestellen… , u wordt dan direct doorgestuurd naar de webshop van Silk’n. U dient uw order verder op deze website af te handelen.


Mocht u problemen ondervinden met het plaatsen van uw order, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten (tel.nr: 0495-651214).


Mocht de bovenstaande link niet werken, ga dan naar de website:

https://silkn.nl/mondverzorging/gebitsreiniging/elektrische-tandenborstels

U kunt hier direct uw bestelling afronden. Vergeet niet uw kortingscode in te vullen om direct te profiteren van uw voordeel !

Kortingscode geldig van 1 sept. t/m 30 nov. 2020

Wacht niet te lang met bestellen… OP=OP

Tandplak, verkleuringen en tandsteen verminderen; hoe werkt het?

De DentalRF™ technologie van deze elektrische tandenborstel zendt milde radiofrequentiegolven uit, bestaande uit geladen moleculen, naar het oppervlak van elke tand en kies en zelfs tot onder de tandvleesrand. Deze moleculen destabiliseren de sterke verbindingen die onzuiverheidsmoleculen vasthechten aan het oppervlak van de tand, tot ze worden losgemaakt en weggespoeld. Meer weten? Bekijk het filmpje hieronder!

Veilig voor gebruik op metalen beugels en tandheelkundige implantaten

Tandplak verwijderen door handmatig te poetsen?

De meeste mensen zijn gewend om te poetsen met een gewone handtandenborstel. Maar wist u dat velen van ons het moeilijk vinden om 2 minuten lang te blijven poetsen, terwijl dit wél wereldwijd door tandartsen wordt geadviseerd? Veel tandartsen raden aan om over te stappen op elektrisch poetsen. De sonische elektrische tandenborstel heeft de vertrouwde vorm en poetservaring van een handtandenborstel, maar zorgt met zijn krachtige poetsbewegingen voor een betere gebitsreiniging. Tandplak en andere verontreinigingen worden met een elektrische tandenborstel beter verwijderd.