Home Producten Actie Webwinkel Contact
Online winkelen Wachtwoord kwijt Aanvraag code Bestel nu Disclaimer Privacy policy Voorwaarden Home Producten Actie Webwinkel Contact Bedrijfsprofiel Geschiedenis Vacature Adverteren Drukwerk nodig Nieuws Datasheets
Certificering Inschrijven nieuwsbrief

Functieomschrijving:

Je plant en realiseert de verkoopdoelstellingen van je eigen rayon. Samen met de verkoopleider ontwikkel je een strategie om jouw rayon te onderhouden en verder uit te bouwen. Je onderhoudt de relatie met bestaande klanten door middel van gestructureerde klant bezoeken en je verwerft nieuwe opdrachtgevers. In nauw overleg met de binnendienst maak je jouw rayon tot een succes.


Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een commerciële doorzetter op MBO-niveau. Je bent een scherpe onderhandelaar, ondernemend, servicegericht en je beschikt over een energieke en overtuigende instelling. Tevens heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een gezonde dosis humor. Tenslotte heb je enige jaren ervaring in de buitendienst of ben je als ervaren medewerker binnendienst klaar voor de stap naar buiten. In het bezit van eigen auto is een must.


Solliciteren:

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie online met uw uitgebreide CV!

VACATURE