Voor het opvragen van een offerte of product informatie bij Dentalsil kunt u schriftelijk reageren naar ons (e-mail) adres, via ons online webformulier http://www.dentalsil.com/contact.html of u kunt telefonisch contact opnemen met één van onze verkoop-medewerker(ster)

Ons team
Het Dentalsil team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Verkoop, orderbegeleiding, vormgeving, business developing…

Houd rekening met onze kantoor tijden;

  • maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
  • vrijdag 09:00 tot 13:30 uur

Natuurlijk is het mogelijk dat de medewerker die u zoekt nét even van zijn of haar plek is. U wordt dan te woord gestaan door een collega die op dat moment  wel telefonisch beschikbaar is.

Buiten onze kantoor tijden is het mogelijk (mits bereikbaar/beschikbaar) contact op te nemen met het 06-nummer van uw contact persoon (account manager) van Dentalsil.

Ons magazijn (kantoor) is gesloten op zaterdag, zondag en alle officiële Nederlandse feestdagen. Tussen/rond de officiële feestdagen is het mogelijk dat wij een extra dag dicht zijn..., dit wordt o.a. kenbaar gemaakt in onze periodieke folder.