Dentalsil

Fabrikant groothandel in tandheelkundige, tandtechnische & medische producten.

Onze afnemers:

  • (Tandheelkunde) w.o. Tandartsen, Kaakchirurgen, Implantologen, Mondhygiënisten, Paradontologen
  • (Tandtechniek) w.o. Tandtechnische/Tandprothestische/Frame & Kroon- en Bruglaboratoria
  • (Zorginstellingen) w.o. Ziekenhuizen, Laboratoria, Huisartsen, Thuiszorg, Verzorg- en herstel klinieken, Manicure/Pedicure
  • (Dienstverlening) w.o. Schoonmaakbedrijven
  • (Dierenwelzijn) w.o. Dierenartsen, veebedrijven
  • (Voedsel industrie) w.o. Verwerk-, en bewerking van levensmiddelen
  • (Retail) w.o. Apotheken, Drogisterijen, Schoonheidssalons, Tatooshops
  • (Consumenten)

Onze doelstelling

In de huidige competitieve markt begrijpt Dentalsil het belang om de klant hoog kwalitatieve producten aan te bieden voor een gunstige prijs. Tevens zijn wij specialist in het aanbieden van producten welke niet schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Bedrijfsprofiel

Dentalsil onderscheidt zich door snel te reageren inzake de veranderingen en condities op de huidige markt.

Sinds 1989 voeren wij uitsluitend kwaliteitsproducten uit eigen fabricaat en producten welke afkomstig zijn (uit Europa) van gerenommeerde ISO gecertificeerde fabrikanten met CE-keurmerk." Tot op heden zorgt de unieke product-lijn van Dentalsil dat elk product goed op elkaar is afgestemd waardoor u ten alle tijden verzekerd bent van een perfect en optimaal eind-resultaat. Sindsdien blijven wij ons profileren als een innovatief bedrijf welke uitsluitend nieuwe kwaliteit producten produceert en in het assortiment toevoegt. U bent bij Dentalsil altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Zorgeloos bestellen: Alle producten worden bij ons uitvoerig getest, met zorg geselecteerd en streng gecontroleerd voordat ze ons magazijn verlaten.

Geschiedenis

In het kort: De onderneming wordt in 1986 opgericht waarna 1 business partner besluit om in 1989 als zelfstandige ondernemer de markt in de BeNeLux kennis te laten maken met een revolutionair dupliceer systeem. Beide ondernemingen blijven actief onder dezelfde handelsnaam, de één in Duitsland en de andere in de BeNeLux. Wij leren de markt beter kennen, onze afnemers waarderen onze inzet en zijn positief over onze producten en flexibele service. De markt vraagt om meer diversiteit in ons programma op te nemen, door hier gehoor aan te geven groeien wij uit tot een volwaardige leverancier en fabrikant in tandtechnische, tandheelkundige en medische producten. Inmiddels zijn wij bekend bij de professionals en worden geprezen om onze uitzonderlijke en bijzonder assortiment en hoge kwaliteit in producten. In 2005 besluit de in Duitsland actieve ondernemer zijn bedrijf en handelsnaam te verkopen aan een fabrikant welke handelt in dentale gips. In 2009 doet deze gips handelaar een aanvraag voor het registreren van de handelsnaam als merk welke in 2011 gehonoreerd wordt, hierdoor is het voor ons niet meer mogelijk om onder dezelfde handelsnaam onze bedrijfsvoering voort te zetten. In 2011 registreren wij ons nieuwe merk... de handelsnaam Dentalsil® is geboren.

Know how

Onze professionele zijn u graag behulpzaam bij al uw vragen.

Certificering

Al onze producten zijn ISO gecertificeerd met CE keurmerk