Dentalsil: inbedmassa

Universele inbedmassa - Dreibettmasse

Bestel

Universele inbedmassa - Dreibettmasse

Omschrijving: Fosfaat-gebonden inbedmassa voor Edelmetaal, Perskeramiek, NEM- en Modelgiet. Voor snel als conventioneel opwarming.

Voordelen: voor 1 inbedmassa 1 liquid, Gegarandeerde en direct gelijkmatige gietresultaat, Perfecte passing (ook bij NEM-telescooptechniek), Expansie stuurbaar tot 4,2%, Extreem fijne korrel voor een super gladde oppervlakte. (exclusief koelkast).

  • Type 1: verpakking 4,8kg (30 x 160gr zakjes) (exclusief liquid)
  • Type 2: verpakking 5,0kg (50 x 100gr zakjes) (exclusief liquid)
  • Type 3: verpakking: 1 liter liquid

Expansie liquid voor inbedmassa

Bestel
k4inbedmassa_liquid1 - 1

Expansie liquid speciaal voor onze Dreibettmasse (universele inbedmassa) slechts 1 type liquid nodig !

verpakking: 1 ltr

Inbedmassa - Primalite

Bestel

Inbedmassa - Primalite

Omschrijving: Grafiet-vrije gips-gebonden edelmetaal-inbedmassa. Bijzonder geschikt voor Inlay's, MOD's, Onlays, secundaire en telescopeerde delen uit een normaal smeltende legering met een giettemperatuur tot 1200°C

Verpakking: 5 x 1kg

Chromo digital inbedmassa

Bestel
Chromo Digital inbedmassa - 16110060

Inbedmassa voor alle toepassingen in 3D-printen

Chromo Digital is een NIEUW ontwikkeld inbedmassa voor alle toepassingen in het 3D-printproces.

Productomschrijving

De 3D-printharsen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, kunnen zonder problemen worden verwerkt. Geen scheuren of barsten in moffel bij het gieten/opwarmen (uitbranden van de kunststof.

Conventioneel voorverwarmen en Speed Techniek mogelijk .

De in de 3D-printer gemaakte werken zoals kronen, bruggen en het gieten van het model hebben een ander zwelgedrag dan was die uit de moffel stroomt. Hetzelfde geldt voor werken gemaakt van conventionele en lichtuithardende, burn-out modelleerplastieken. Deze nieuwe drukvaste 3D-inbedmassa is ontwikkeld voor deze speciale eisen waaraan standaard inbedmassa's niet kunnen voldoen.

Chromo Digital biedt nog een groot economisch voordeel. Meerdere modellen die zijn gemaakt met behulp van het 3D-printproces of meerdere kronen en grotere brugwerken met veel volume kunnen in slechts één moffel worden ingebed en gegoten worden. Dit betekent een grote besparing in zowel materiaal als werktijd. Chromo Digital wordt gekenmerkt door een fijnkorrelige structuur, is gemakkelijk te verwijderen en vertoont een extreem glad oppervlak. Bijzonder is de hoge druksterkte.

Verpakkingseenheid:

  • 6 kg (30 x 200 gr.)
  • 20 kg ( 4 x 5 kg.)